04-06 tm 08-06 Mini update

Helaas zijn ze zondag niet akkoord gegaan met ons bod. Het gekke is, dat het niet meteen als een teleurstelling voelde, maar ik sliep snachts voor geen meter. Toch de hele tijd dat huis in mijn hoofd en ik ben snachts zelfs andere huizen gaan zoeken. Doodmoe werd ik ervan.

Maandag begonnen we met bouwen aan het cob klaslokaal van de jongens. Dat is echt even mega hard werken.

Wel hele goede afleiding.

Dinsdag gaan we weer verder met bouwen, maar nu met mega veel spierpijn van de eerste dag. Ik merk dat het huis me toch niet loslaat. Vanaf het moment dat we zijn gaan bieden zie ik het al voor me dat we staan te juichen op het moment dat het geaccepteerd wordt. Ik verwacht eigenlijk nog steeds het telefoontje dat ze zich bedacht hebben. In plaats van het telefoontje stuurt de makelaar een link van een ander huis. Zelf heb ik er ook weer één gevonden waar we wel langs kunnen rijden.

Ondertussen heb ik ook een Engelsman gevonden die spullen voor mensen ophaalt. Hij kan 29 juli in Nederland zijn om onze spullen op te halen en slaat ze dan op tot we een huis hebben.

Vandaag is het woensdag en we hebben even een dag vrij van het bouwen. We moeten echt bijkomen. Ook moeten we naar de bank, want er zijn wat vragen over onze de papieren van de belastingaangifte die we mochten insturen in plaats van een loonstrook. Ze snappen namelijk niet wat erop staat haha. Als we richting de bank willen rijden, stopt er een busje voor onze neus en springt er een man uit. Het blijkt Steve de verhuizer te zijn. We hadden elkaar alleen nog telefonisch gesproken. Wij willen zoveel mogelijk spullen uit de camper vast hier laten en dat kunnen we vanmiddag wel doen zegt hij. Daar had ik vandaag even niet op gerekend, maar oke, dat kunnen we wel doen.

We rijden naar de bank en vertalen wat van het belasting formulier. Doen boodschappen en rijden langs een huis, maar er ligt een drukke weg naast, dus we stappen niet eens uit om te kijken. We rijden vlug naar de treepark om de camper op zijn kop te zetten. Ik krijg er helemaal stress van en we moeten om 16:00uur bij Steve zijn, midden in het dorp, waar we helemaal niet kunnen komen. Ik app Steve, zeg dat ik mega sta te stressen en vraag of hij misschien de spullen bij het treepark op wil halen, want alles staat nu al buiten. Hij appt iets later terug dat hij al onderweg is.

Als hij bij ons is dan zet hij zijn bus open en zegt dat we maar even moeten gaan zitten. Eerst de stress er even vanaf zegt hij, want stress daar doen we hier niet aan en we zijn hier om elkaar te helpen, dank je wel Steve! Hij pakt alle spullen op, die mee moeten en we kletsen een tijd. We vertellen over het huis. Uiteindelijk zegt hij; flip a coin on it. Eerst doen we dat op €45.000,-, tails is doen en head is niet doen. Hij valt op heads. Ik zeg, nee we moeten in het midden gaan zitten. We hebben maar €5000,- verschil. We gooien nog een munt op. Tail is, in het midden gaan zitten en heads is niet doen. Hij gooit en het is tails. Mijn hart maakt hier toch een sprongetje van.

We bedankten Steve en hij gaat de spullen in de opslag zetten. 29 juli komt hij 15 kuub spullen ophalen in Doetinchem. Huis of geen huis, onze spullen zijn straks vast hier.

Tim stort daarna een beetje in. Hoofdpijn en moe en niet meer na kunnen denken. Ik kijk nog is naar het andere huis dat de makelaar stuurde en ook naar andere huizen die andere mensen sturen, want iedereen denkt hier met ons mee. Onze nieuwe vrienden en buren en ouders. We voelen ons hier al zo thuis! Ik vind er allemaal niets aan. Ik opper aan Tim of in het midden gaan zitten een optie voor hem is, maar Tim is klaar met nadenken vandaag. Eerst maar weer slapen.

Vandaag gaan we weer aan de slag voor het te bouwen klaslokaal. Gary, de eigenaar, heeft me ook een huis gestuurd. Hij verzekerd me dat we daar ook echt moeten gaan kijken.

Het begint echt al ergens op te lijken.
So beautiful.

Na een hele dag bouwen rijden we nog even langs de plek die Gary ons getipt heeft…

Wow wat een plek!

Dit opent even hele nieuwe ideeën en er staan hier al fruitbomen! Maar we weten geen prijs, we kunnen niet binnen kijken en we weten niet hoe groot het land is. Wel een plek die we nog even goed gaan onderzoeken voordat we naar Nederland rijden.

Stay tuned 🤪🤣hahah.

2 reacties op “04-06 tm 08-06 Mini update”

  1. Als jullie goed je best doen met dat klaslokaal kunnen jullie daarna wellicht ook een huis maken…💪

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *