Over ons

De familie van der HEIden SAmen in een camper, wie had dat gedacht. Een jaar geleden had ik het zelf niet eens bedacht, maar het gaat toch gebeuren. In januari 2022 zijn de voorbereidingen begonnen. Op deze pagina kan je alle blogs vinden van de voorbereidingen en de reis.

Op deze pagina willen wij je op de hoogte houden van ons avontuur en alle heisa er omheen. Zo is je huis verkoop klaar maken al een enorme heisa. Tenminste wel als je in villa kakelbont woont en na 3 ritjes met een over volle auto naar de kringloop, zag je nog geen verschil en na 6 keer, kwam er dan wat ruimte om weer spullen echt op te ruimen.  

Wie zijn wij:

Tim is de bestuurder van onze camper. Hij is 40 jaar en dat is toch het mooiste jaar om een beetje gek te gaan doen. Hij is al 25 jaar mijn vriendje en de leukste vader die ik me kan bedenken. 

Ik ben Sandra en de navigator van het gezin en de camper. Ik moet iedereen een beetje op de rit houden. Zorgen dat er op tijd eten in gaat. ‘Een broodje pindakaas’ moment kan voor bloederige momenten zorgen en dat willen we voorkomen. 

Samen hebben we 3 kinderen. Rick (2008), Max (2010) en Fea (2015). Het is een leuk stel samen. Soms passen ze samen door 1 deur en soms ook niet. We gaan meemaken hoe dat gaat in een camper. Op de foto zitten ze als Max, Fea, Rick en Tim. 

Lientje onze poes gaat ook mee. het is een schatje, maar ze houdt niet zo van vreemde en is een enorme kieskeurige eter. Ze past er dus prima bij. 

Sikkie is een forse jeweetwel kater. Hij schat zichzelf nog wel eens wat lichter in dan hij is. Echt een knuffelbeer en niet snel bang. Hij is het liefst de hele dag een vloerkleedje, met zijn pootjes omhoog in de zon. Je doet hem een enorm plezier door  even tegen hem aan te kruipen. 

En dit is Lizzo onze dwergbaardagaam. Voor Lizzo hebben we een fijn oppas adres gevonden. Lizzo mag tijdens onze reis bij Ricks vriend, Sam logeren. Veel plezier Lizzo en Sam. 

Stop dit alles in een camper en je hebt geheid heisa. We gaan ons avontuur doormiddel van blogs en vlogs met jullie delen en als je op de hoogte wil blijven dan kan je notificatie van deze pagina aanzetten.