18-04 tm 24-04 Dwars door de planning heen.

Afgelopen week hadden we weer van alles op de planning staan. Vooral spullen uitzoeken voor koningsdag was het idee. Woensdag hebben we een plekje voor de Hans Anders in Doetinchem en dan is het fijn om alles goed uitgezocht te hebben. Ook kunnen we echt nog wel wat rommel kwijt, want op het moment is er meer rommel dan dat er kasten zijn en dat is geen fijne combi. Voor mijn werk moet de woonkamer wel een beetje toonbaar blijven en ook de rest van het huis een beetje op orde, is wel fijn. Het was uitzoek en opruim week. 

Dus dat deed ik vooral allemaal niet haha. Ik ben gewoon niet zo goed in me aan een planning houden. Alles wat ik tegenkom en verkocht kan worden is wel in een krat terecht gekomen, maar ik ben niet het hele huis doorgegaan zoals ik bedacht had. Nee, ik kwam mijn bakken met stoffen tegen. Daar krijg ik toch echt kriebelende vingers van en van die saaie stoffen in de camper gaan ze nog meer kriebelen, dus kroop ik achter de naaimachine. Ik vind het wel spannend, maar die truttige stoffen wandjes moeten uit de camper. Ook naai ik 3 mandjes voor aan het rek dat ik aan de wad wil hangen. Met veel gepruts lukt het me om een nieuw lampje op te hangen. Nu nog bedanken hoe ik er iets op kan zetten, zonder dat het eraf valt tijdens het rijden. 

voor
na

Tussen het werken door gingen we donderdag wat inkopen doen voor de camper. We willen camping stoelen en juist die we vorige week uit hadden gezocht waren nu in de aanbieding en op, kak. Volgens een medewerken, kunnen we dit oplossen door ze online te bestellen. We zochten nog 3 simpelere stoeltjes erbij, kochten een waterkoker en een halve voortent en wat pruttel. We kwamen flink bepakt en bezakt thuis. Er waren nog wat frustraties omdat we niet alle onderdelen van de tent konden vinden, maar onze winkeltijd was op en we moesten gaan om op tijd op mijn werkt te zijn. Beide hadden we knallende koppijn van het nadenken in de winkel, past dit, is dit de juiste maat?   

In het weekend moest het echte opruimen dan gebeuren, maar dat werd dus naaimachine tijd. Fea heeft nu haar eigen meiden hoek gekregen. Ik heb de stof aan het muurtje vervangen en bord uit haar slaapkamer opgehangen en haar letterslinger heeft een plek gevonden. Als laatste naaide ik nog een nieuw gordijntje. Ze is er super blij mee. Het volgende project wordt Max zijn hoekje en dan ga ik nog iets verzinnen voor Rick, want die heeft niet echt een hoekje. 

voor
na

Gisteren was het nog prachtig weer en toen hebben we de halve tent opgezet. Misschien denk je waarom een halve, maar van een aantal ervaren camperaars heb ik gehoord, dat je vaak niet lang ergens blijft staan en dat je vaak de tijd niet neemt om een tent op te zetten. Toch lijkt het ons lekker om buiten een eigen hoekje te kunnen maken. Of misschien is het wel een fijne plek voor de katten om te zitten. Deze tent kunnen we snel aan de luifel bevestigen en als we hem toch groter willen dan kunnen we er nog flappen bij kopen. Het opzetten ging goed, nadat we erachter kwamen dat we niet de juiste hulpstukken gekocht hadden en het juiste stuk gewoon al in de camper lag. We kwamen er alleen achter dat we in het midden nog een paal nodig hebben. Dat wordt binnenkort weer een ritje Obelink.  

Vandaag gingen we ook nog op pad. De camper staat bij de garage voor een grote beurt. We krijgen ook een offerte voor een trekhaak. Aan de trekhaak komt een aanhangertje om wat extra bagage mee te kunnen nemen en het aanhangertje had ik al gevonden op marktplaats. We reden dus meteen door om een aanhangertje te bekijken. Wij als leken vonden het een prima aanhanger en alles lijkt het te doen, meenemen dus. Misschien dat ik hem nog een flitsend kleurtje ga geven.  

misschien is blauw een mooi kleurtje voor de aanhanger?

Zo dat was toch best een drukke week vol nuttige gebeurtenissen en wat wordt de camper al leuk! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *