17-03 Camper time!

Vandaag zijn Tim en ik 25 jaar samen en hoe leuk dat we vandaag onze camper op kunnen halen. Vandaag moet natuurlijk een speciale dag worden en dat begon al vroeg. Onze kat Sikkie is een vroege vogel en vindt het fijn als iedereen dan ook vroeg uit de veren is. Als dat niet gebeurt dan gaat hij iedereen wakker mauwen, knuffelen en knorren. Heel schattig, maar niet om 6 uur ’s morgens, dus moet hij de nacht in de woonkamer doorbrengen met de deur dicht. Maar nu heeft hij ontdekt dat als hij op de leuning van de bank gaat staan en dan met zijn pootjes op de deurklink leunt, dat als hij mazzel heeft, de deur naar de gang open springt. We horen het hem wel vaker doen, maar meestal duurt dat 10 minuten. Vanmorgen had hij de smaak te pakken en hij gaf niet op. Ik lag al een half uur wakker van de rammelende deur en ineens stond hij boven, mauw, mauw maaauuuwwww! Neeeeee, dacht ik. Ik lig nog zo lekker en mijn nacht was al een beetje een knippernacht, omdat we vandaag de camper mogen halen, SPANNEND! Maar Sik liep dus te blèren, dus ik sprintte snel uit mijn bed in de hoop dat hij verder niemand wakker maakt. Ach hij is dan zo blij en knort zich suf. Ik gaf hem snel eten, sloot hem weer op en ging nog even in mijn bed liggen. Maar Sikkie had binnen 1 minuut die deur weer open. Hij liet zich niet omkopen met eten. Iedereen moest er uit. Na een kwartier mauwen was het gelukt om Max en Fea uit bed te krijgen, daar nam hij genoegen mee. Whoezaa, nog heel even mijn ogen dicht en gewoon negeren, dat nu opstaan ook geen kwaad kan. Ontstaat er toch een vette ruzie tussen Max en Fea beneden. Ik hoor het even aan en ontplof dan. Ik ren naar beneden blèr heel hard dat ze allemaal hun kop moeten houden en storm weer naar boven om me aan te kleden. Lekker pedagogisch bezig weer San. 

Zo, vandaag is dus de dag dat we de camper gaan halen. We vinden het echt mega spannend. De kinderen hebben er ook veel zin in. Iedereen gaat vol spanning naar school, want als ze thuis komen dan staat de camper er. Tim hoopt dat hij die camper heel thuis krijgt, want hij heeft nog geen camper ervaring. Na het moeizame opstaan liep onze hele tijdsplanning in de soep en we zaten iets te laat in de auto richting Haaksbergen. Eenmaal aangekomen krijgen we een hele tour, waar alles zit en hoe alles werkt en welk sleuteltje waar hoort. Wat is tie tof! Na het zakelijke gedeelte is hij dan echt van ons. We rijden eerst even samen een rondje op het terrein zelf. Ik heb er alle vertrouwen in dat Tim dit gaat kunnen. Zelf vindt hij het nog wel even spannend, maar ‘off we go’, we moeten naar huis. drie kwartier later komen we thuis aan en nu staat hij op de oprit yeah! Helaas moet ik meteen door naar mijn werk, maar Tim tourt de hele buurt even door de camper. 

En hoe mooi, we beginnen dit avontuur op de dag dat we 25 jaar samen zijn. 

Ik kan niet wachten tot ik van het weekend tijd heb om lekker in mijn camper te rommelen en er onze eigen plek van te maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *