14-04 De drukte van alle dag.

Opruimen is op het moment wel het sleutelwoord, want nu het huis verkocht is, kunnen we de kasten leeg trekken en alles uitzoeken. Eigenlijk is opruimen niet het juiste woord. Het is sorteren, weg doen en nog meer wegdoen. Helaas is dit niet mijn sterkste kant. Ik zie overal materiaal in, wat we later kunnen gebruiken. Ook kom ik oude hobby’s tegen, zoals mijn haakspullen en ga er dan meteen weer mee aan de slag. Dag rommel ik ga even hobbyen. Sorteren dat kan ik dan weer wel goed en verkopen via marktplaats en vinted lukt me ook prima. Zo hadden we vorige week een prima verkoop week en de dozen voor vinted stapelde zich op. Maar vinted heeft ook een valkuil en dat is leuke spullen kopen, haha dat kunnen we nu toch echt niet gebruiken. Nou, een paar schattige emaillen spulletjes kan wel toch? De verkoop van onze spulletjes verloopt in ieder geval prima en met koningsdag gaan we hopelijk ook nog een hoop verkopen. We hebben een plekje gereserveerd voor de Hans Anders, dus kom ons leegkopen! 

Verder zijn we ontzettend druk. Mijn opvang zit voller dan ooit en dat zijn drukke volle dagen. Ook heel gezellig en ik moet me ook een beetje voor gaan bereiden op het feit dat de eerste 2 kindjes vanaf eind april stoppen in de opvang. Ja, langzaamaan gaan we het leven zoals we het nu kennen toch afsluiten. Het geeft een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het een fantastisch gevoel dat we niet weten wat we in juli gaan doen. Als mensen vragen wat onze plannen zijn, dan is het antwoord: dat weten we niet, alle opties zijn open. Wow bizar eigenlijk. We gaan geen geld verdienen, we hoeven niet naar school, onze agenda is leeg en er is gewoon geen plan. Nou ja, een mini plan: we gaan eerst naar Scandinavië. Aan de andere kant komt het afscheid nemen er aan. Ppfff dat gaat nog even pittig worden. Misschien is het een optie om er stiekem tussenuit te piepen? 

Wat we deze weken ook voor het laatst in ons huis doen is een verjaardag vieren. Fea is vandaag jarig en we hebben dan ook een feestje. niet 1 feestje, we hebben wel 4 feestjes. Afgelopen zondag hadden we haar kinderfeestje en gingen we naar de klimtuin met een paar meiden. Maar Fea wilde ook vriendinnen op haar verjaardag zelf, dus vandaag hebben we ook 3 meiden op visite om te knutselen, te snoepen en te spelen. In het weekend komt de familie en na deze dagen kan het bankje van de eettafel weg. Misschien dat we de stoelen er ook maar meteen bij wegdoen. Huppakee leegruimen dat hok haha. Ik ben benieuwd hoe de verjaardagen er uit gaan zien vanuit de camper. Lekker in de zon hoop ik en gezelligheid van nieuwe vrienden. 

Tussen alle drukte en opruimpogingen door wil ik graag de camper pimpen. Het liefst zet ik de camper midden in de Obelink, Xenos en de Ikea en dan maak ik er helemaal mijn eigen huisje van. Kan ik mooi direct even passen en meten wat waar past, of leuk staat. Ik heb al een kleine poging gedaan met leuke stickers van bloemen en vlinders. Ik ben plantenhangers aan het haken om een plantje op te kunnen hangen. Gisteren hadden we visite van een gezin dat al 1,5 jaar rond reist en dat was heel erg gezellig. De kinderen speelde gezellig samen en wij konden allemaal vragen stellen. We mochten ook even in hun camper kijken en die was zo gezellig en huiselijk. Ik heb weer nieuwe inspiratie voor onze eigen camper. Het was in ieder geval een geslaagde ontmoeting en de volgende keer spreken we ergens in Europa af. Ik had in ieder geval meteen zin om achter ze aan te rijden.  

Het is hier nog even volhouden in de drukte van alle dag, maar we kruipen naar het eind en als we straks wat weken verder zijn dan denken we shit, zijn we nu al zo ver. Op naar de lege agenda. Bestemming onbekend. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *