06-06 tm 10-06 De laatste loodjes

Maandag 6 juni gaan we er weer even vol tegenaan. Snel vullen we weer wat dozen en pakken we spullen in om weg te brengen. Vandaag hebben we maar een halve dag, want Fea heeft een dansvoorstelling in het Amphion. Ze heeft er super veel zin in en ik had beloofd om mee te helpen achter de schermen. Tijd technisch gezien helemaal niet handig, maar ik vind het wel erg leuk. Tim gaat met de jongens naar de bios terwijl Fea danst. We dachten ongeveer samen klaar te zijn, maar ik moet helaas nog anderhalf uur wachten tot Tim met de jongens de bios uit komt.  

Dinsdag breekt dan ook mijn laatste werkdag aan. De jongens hebben een studiedag en we bakken pannenkoeken en koekjes en hebben een hele gezellige dag samen. Tim gaat ondertussen naar het gemeentehuis met Max en Fea. We hebben een afspraak voor 1 kind, maar Tim gaat met beide in de hoop dat ze begripvol zijn. We hebben gelukkig net op tijd bedacht dat we ook pasfoto’s moeten hebben, dus Tim raced nog even langs de drogist voor de foto’s. Het is toch echt bedroevend dat kinderen op deze manier op de foto moeten en dat ik 4 pasfoto’s moet kopen terwijl ze er 1 gebruiken. Gelukkig is de afspraak op het gemeentehuis helemaal geslaagd. Ze waren begripvol en hebben het voor beide geregeld. Volgende week liggen de kaarten klaar, tijdens onze afspraak voor het uitschrijven. 

Eind van de dag ben ik dan ineens klaar met werken, we hebben de id kaarten geregeld en Tim heeft weer van alles ingepakt. yeehaa! 

Woensdag is het feest voor Max en Fea. Fea heeft een kampdag en Max gaat 3 dagen op kamp. Ze hebben er beide super veel zin in. Fea brengen we, met de camper, samen met nog 3 kindjes van school naar de locatie. De rest van de dag hebben we onze handen kind vrij. Rick slaapt bij een vriendje, want vanavond rijden we naar Beek en donk voor de afspraak van morgen voor de trekhaak. 

Iets voor Beek en Donk vinden we de camping, De kastanjes in Elsendorp, waar we een nachtje kunnen staan. Vanaf de buitenkant lijkt de camping niet veel bijzonders, maar binnen de dikke haag is het er heel gezellig en sfeervol. Er staat een boom die vol zit met lantaarns en die ziet er ’s nachts prachtig uit.  Ondanks het weer, gaat Fea toch even buiten spelen terwijl ik de soep klaar maak. We slapen alle drie prima en we worden pas om half 9 wakker, oeps. Nu moeten we ons best haasten om te ontbijten en naar de garage te gaan. Bij de garage krijgen we een leenauto en we moeten ons een beetje vermaken in de omgeving. We rijden richting Helmond, maar als we er bijna zijn vragen we ons af wat we daar dan moeten. Winkelen kan niet, want de camper zit al vol. Ik google even in de omgeving en vindt dan een grote camping winkel, de Wit in Schijndel. We besluiten om te keren en daar heen te gaan. We kunnen nog wel wat camping handigheidjes gebruiken en als het net zo groot is als de Obelink dan vermaken we ons wel.  

De winkel is iets kleiner, maar ze hebben er van alles. We kopen een klein elektrisch kacheltje, een bezem en een zakmes en we zoeken een kruimeldief, maar die kunnen we niet vinden. Maar in de winkel hebben ze speciale kampeer matrassen. Deze zijn een combi van schuim en lucht. Hij ligt echt heerlijk, dus die zet ik op mijn wensenlijstje. We lunchen gezellig en komen er dan achter dat er aan de overkant een caravan en camper onderdelen winkel zit. Daar gaan we ook nog even heen. Tijdens de regen merkte we dat als we het raam op een kiertje zetten, dat het dan flink naar binnen druppelt. We kopen dus een minigootje voor boven het raam. Na wat boodschappen zijn we wel uit gewinkeld en zoeken we een speeltuin op voor Feetje. Om half 4 ben ik er helemaal klaar mee en we besluiten om weer Richting Beek en Donk te rijden. 10 minuten voordat we er zijn worden we gebeld dat de camper klaar is, YES. 

We rijden naar huis en de volgende dag kunnen we flink aan de slag met het huis, want ja het moet toch echt leeg. Vrijdag hebben we een bus geleend en dan gaan de grote spullen het huis uit. We zetten dus zoveel mogelijk klaar om mee te nemen. Vrijdag rennen we ons rot. We halen de bus en laden hem vol, maar daarna moeten we eerst Max ophalen van kamp. Hij vond het heel tof dat Fea met de camper gebracht werd, dus hij wilde opgehaald worden. Max is echt doodmoe als we hem ophalen. Hij ploft dus op de bank terwijl wij weer rond gaan rennen. ’s Avonds om half 10 rijden we de bus voor het laatst naar de opslag en dan zijn de grote spullen weg. Of naar de kringloop of in de opslag.  

Zaterdag staan we helemaal brak op, maar we gaan door. Inpakken en opruimen. Ondertussen wordt de auto ook opgehaald. Deze hebben we via marktplaats verkocht en vandaag is de dag dat hij weg gaat. Het zijn super leuke mensen die hem kopen en ik raak bijna niet uitgepraat. Als de auto dan toch wegrijdt dan doet dat toch een beetje pijn. Het was z’n fijne auto en hoe moet dat nu met laden en lossen. We moeten nu alles met de camper gaan doen. Tim maakt ook een begin aan het plaatsen van de maxxfan. 

’s Avond gaan we Lizzy ons hagedisje wegbrengen. Lizzy gaat bij Ricks beste vriend, Sam logeren zolang wij weg zijn. Rick heeft er buikpijn van en is super chagrijnig. Wat hij niet weet is dat er een surprise party op hem staat te wachten bij Sam thuis. Lizzy gaat ook wel echt weg, maar hij gaat ook feesten met zijn vrienden en hij mag bij Sam blijven slapen. Kan hij nog even helpen met een mooi plekje vinden voor Lizzy. Rick vind het een hele leuke verrassing.  

Zondag pakken we het inpakken weer op. Er lijkt geen eind aan te komen. We worden er een beetje radeloos van. Één voordeel, door de verkoop van de auto kan ik mezelf verwennen met die mooie luchtmatras die we gezien hebben. Die bestel ik snel en dan stappen we hups de camper weer in om Rick op te halen. We kijken nog even met zijn alle naar Lizzy en dan nemen we afscheid en gaan we. We rijden naar het onland want daar staat het volgende afscheid op ons te wachten. We gaan even gezellig lunchen met het gezin waar ik 3 jaar gewerkt heb. Wat heb ik altijd fijn kunnen werken bij hun. Zo fijn, dat het meestal niet als werk voelde. Ik ga de jongens ook missen. Ik word nog verwent met een mooi boek en een zelf gemaakte kalender met een mooie foto van de jongens, die krijgt een mooi plekje in de camper.  

En dan heb ik nog veel meer te vertellen, maar ik ga dat even bewaren voor de volgende blog. Nog 5 dagen voor we vertrekken…..     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *